JoomlaTemplates.me by HostMonster Reviews

(Her)abonnering KERK&leven 2020

Laatst bijgewerkt: dinsdag 12 november 2019 Gepubliceerd: woensdag 06 november 2019

De abonneringsperiode voor 2020 loopt nog tot eind november. 30 november 2019 is de einddatum waarop de overschrijvingen worden verwacht. Probeer je aan deze vervaldatum te houden en vermijd zo een mogelijke onderbreking of doorstart van je abonnement of een laattijdige start van een nieuw abonnement op 1 januari van het nieuwe jaar. Dat geeft ons, uitgeverij Halewijn en Bpost de nodige tijd om je aanvraag administratief te verwerken.

Iedereen in Vlaanderen kent de woorden "Mag het iets meer zijn?". We horen ze doorgaans bij de slager, de vishandelaar of de groenteboer.

Kerk & leven stelt dezelfde vraag. Uiteraard bedoelen wij daar iets anders mee. Onze 'iets meer' staat voor meer waardevol, meer diepgang, meer zin en betekenis in het leven. Dat is namelijk wat wij elke week te bieden hebben. Week na week gaan we voor jullie op zoek naar alles wat echt van waarde is, zowel in de Kerk als daarbuiten.

Ook in 2020 willen we u graag elke woensdag 'iets meer' bieden. Iets dat blijft hangen, verhalen en getuigenissen die inspireren, een gezonde portie voedsel voor de geest.

Neem daarom een abonnement op Kerk & leven vóór 1 december.

Wij danken u van harte voor uw vertrouwen.

De Pastorale Eenheid O.L.Vrouw Van Vrede Ieper kent drie edities :

- O.L.V. Van Vrede Ieper Centrum (Ieper stad)

- O.L.V. Van Vrede Ieper Rand (Dikkebus, Vlamertinge, Hollebeke, Voormezele en Zillebeke)

- O.L.V. Van Vrede Ieper Noord (Boezinge, Brielen, Elverdinge en Zuidschote)


De overschrijving gebeurt voor het bedrag van 40,00 euro op het rekeningnummer:   

- KBC BE18 7360 0542 2465 van Kerk & leven - Ieper Centrum, Janseniusstraat 7, 8900 Ieper

- KBC BE22 7380 3931 6647 van Kerk & leven - Ieper Rand, Janseniusstraat 7, 8900 Ieper;

- KBC BE 33 7360 5426 9746 van Kerk & leven - Ieper Noord, Janseniusstraat 7, 8900 Ieper.

Dit kan gebeuren door elektronische overschrijving of met een klassiek overschrijvingsformulier.


Let er in ieder geval op dat de naam en het adres van de opdrachtgever overeenstemt met die van de abonnee en het leveringsadres. Vermeld onderaan als mededeling “K en L 2020 + abonneenummer”. Dat abonnee-nummer vind je ook op jouw exemplaar van KERK&leven bij je naam en adres in de rechterbovenhoek op blz 1. Voor een nieuwe abonnee volstaat “K en L 2020”.

Bestaande abonnees kregen begin november via de post een persoonlijke uitnodiging tot herabonnering. Betaal bij voorkeur met behulp van dit overschrijvingsformulier, waar je abonnee-nummer op vermeld staat. Dat garandeert een vlotte en correcte herabonnering.

Info: Lode Caes – 0478 32 52 55 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of contacteer één van de lokale contactpersonen zie in Kerk&leven onderaan colofon links op pagina 2.

Hits: 1627