En waar de sterre bleef stille staan

Laatst bijgewerkt: maandag 06 mei 2019 Gepubliceerd: zaterdag 29 december 2018 Geschreven door Lode Caes

Artikelindex

 NU MET BOVENAAN VIDEO- EN FOTOVERSLAG  

Op zaterdag 8 december had de apotheose plaats van de activiteit “Mag ik even binnenkomen?” van de Pastorale Eenheid O.L.Vrouw van Vrede. In de namiddag had de theaterwandeling plaats “En waar de Sterre bleef stille staan”.

Het was een wandeling naar 9 verschillende locaties die allen zeer druk werden bijgewoond. Alle wandelaars en bezoekers waren uiterst tevreden. En het weer viel nog redelijk goed mee... Achteraf konden de deelnemers in het O.C. Kasteelwal genieten van dampende soep en lekkere broodjes. Verschillende verenigingen en organisaties van het dorp hebben hieraan meegewerkt. Alle voorstellingen waren op één of andere manier betrokken op het kerstgebeuren. Meteen was het een heel originele opening van de 24ste Kerstexpo in de kerk.

 

 

 

 

Als slot van de avond werd Nele Desodt die samen met haar ploeg instond voor de volledige coördinatie van deze geslaagde activiteit bedankt en in de bloemetjes gezet door priester Mathias.

 

Veel dank aan allen die meewerkten!

In het dorp en langs de wandeldoortocht stonden er veel kerststallen opgesteld. De mooie kerstexpo in de kerk is nu voorbij en was een waar succes.

Hits: 24254