Startviering met kruisjesoplegging

Kalender
Vormsel StM
Datum
15 dec 2019 10:30 - 11:30
Locatie
Sint-Maartenskathedraal
Auteur
Webmaster

Beschrijving

We verwelkomen alle kandidaat-vormelingen en het hele gezin op zondag 15 december 2019 om 10h30 in de Sint-Maartenskathedraal

Op de derde zondag van de advent komen we samen om te vieren. In deze viering ontvangen onze kandidaat-vormelingen een kruisje, als symbool van het engagement dat ze willen opnemen. Ze spreken dit engagement ook gezamenlijk uit.

We vragen aan de ouder(s) om hierbij aanwezig te zijn, om hun kind het kruisje op het moment van de kruisjesoplegging te geven. Op deze wijze nodigen we u als ouder uit om te getuigen dat gelovig op weg gaan niet enkel een zaak van het kind alleen is, maar dat het zich hierin ook gesteund mag weten door zijn ouder(s).

Onze kandidaat-vormelingen mogen zich ook gedragen weten door de parochie-gemeenschap.

Als kandidaat-vormelingen zitten we samen vooraan; samen voelen we ons nog meer verbonden !  We zijn een vijftal minuutjes op voorhand aanwezig.

We rekenen op uw aanwezigheid !
De catechistengroep Bruno, Johan en zuster Lieve,
deken Roland, priester Ettien en priester Mathias

Indien het niet mogelijk is om aanwezig te zijn gelieve zr. Lieve te verwittigen

In de Advent is er aandacht voor Welzijnszorg ‘Samen solidair tegen armoede’. Jullie kunnen na de viering deze actie ‘Soep op de stoep’ steunen door een tas soep te drinken en een vrije bijdrage te geven. Dank!

Locatie informatie

Sint-Maartenskathedraal

Land
België
Provincie
WVL
Plaats
8900 Ieper
Straat
Vandepeereboomplein