(Her)abonnering Kerk en Leven 2022

Laatst bijgewerkt: dinsdag 26 oktober 2021 Gepubliceerd: zaterdag 16 oktober 2021 Geschreven door Mathias Parret

Het weekblad Kerk en Leven wordt wekelijks gelezen door 500.000 mensen. Het informeert u over parochie, wereldkerk en samenleving, geeft zin en engageert.

De abonneringsperiode voor 2022 start vanaf nu en loopt tot eind november.

Abonnees van het parochieblad krijgen dit jaar geen herinneringsbrief per post met de vraag te herabonneren. Op woensdag 20 oktober 2021 vindt men onderaan op de cover van parochieblad nummer 42 een overschrijvingsformulier afgedrukt staan op naam, adres van de abonnee en met een unieke gestructureerde mededeling. Dat laatste kan men gebruiken bij het elektronisch of schriftelijk overschrijven wat de verwerking flink zal vergemakkelijken. 

Heb je dit gemist? Geen probleem, je kunt je ook herabonneren door elektronische overschrijving of met een klassiek overschrijvingsformulier. Vermeldt onderaan als mededeling "K en L 2022 + abonneenummer". Dat abonnee-nummer vind je ook op jouw exemplaar van KERK&leven bij je naam en adres in de rechterbovenhoek op blz 1.

Voor een nieuwe abonnee volstaat naam en adres en "K en L 2022".

De overschrijving gebeurt voor het bedrag van €45,00 naargelang de editie die je wenst te ontvangen op het rekeningnummer :

30 november 2021 is de einddatum waarop de overschrijvingen worden verwacht.

Probeer je aan deze vervaldatum te houden en vermijd zo een mogelijke onderbreking of doorstart van je abonnement of een laattijdige start van een nieuw abonnement op 1 januari van het nieuwe jaar. Dat geeft uitgeverij Halewijn en Bpost de nodige tijd om je aanvraag administratief te verwerken.

Info : Lode Caes – 0478 32 52 55 – of contacteer één van de lokale contactpersonen zie onderaan colofon links op pagina 2.

Hits: 6674