CORRECTIE (HER)ABONNERING KERK&leven: als lezer krijg je informatie uit Goede Bron

Laatst bijgewerkt: dinsdag 22 november 2022 Gepubliceerd: zondag 16 oktober 2022 Geschreven door Lode Caes

Als abonnee kreeg je wellicht al via de postbode een abonneringsbrief  met een overschrijving met uw persoonlijke gegevens: je naam, je adres én een gestructureerde mededeling. We willen jullie vragen om met die overschrijving je abonnement te verlengen voor de nieuwe jaargang. Een jaarabonnement voor 2023 kost 46 euro, enkel te storten op het nieuwe rekeningnummer BE22 7885 3081 3947. Gebruik bij betaling de gestructureerde mededeling zodat je betaling vlot kan worden verwerkt. Nieuwe abonnees zullen gebruik kunnen maken van de abonneringsbrieven achteraan in de kerk. Je kan indien nodig ook altijd hulp vragen bij de plaatselijke contactactpersoon of met diaken Lode Caes, die jullie graag verder zullen helpen.

Eerder werd medegedeeld dat een jaarabonnement 50 euro zou kosten en dat was ook de bedoeling. In de gepersonaliseerde brief is echter verkeerdelijk sprake van 46 euro. Halewijn de uitgever van Kerk&leven zal de resterende 4 euro niet verhalen en neemt zo de gevolgen van deze miscommunicatie op zich. Het blijft dus 46 euro. Uiteraard wordt een steunabonnement van 50 euro of meer in dank aangenomen.

We worden overspoeld door informatie, maar wie weet nog wat we kunnen vertrouwen? Veel mensen hebben behoefte aan betrouwbare en waardevolle info. Precies waar wij met Kerk & Leven sterk in zijn. Daarom voeren we dit jaar de campagne met de slogan ‘Uit goede bron’.


U begrijpt natuurlijk meteen de dubbele bodem. Kerk & Leven is een betrouwbare nieuwsbron voor alles wat in de Kerk en in de samenleving gebeurt, van de eigen parochie tot de grote wereldkerk. Onze lezers kunnen erop rekenen dat we geen praatjes verkopen. Tegelijk verwijst ‘Uit goede bron’ naar die grote bron waaruit wij mogen putten. De bron van het evangelie, van ons geloof, van tweeduizend jaar christendom. Een indrukwekkende bron dus.

Als lezer rekent u op ons. Wat u in Kerk & Leven leest moet niet enkel juist zijn, het moet ook zinvol zijn. Als lezer dorst u naar kennis, maar net zo goed naar zingeving, naar verdieping, naar momenten die je even weghalen uit de race van elke dag. Ook in 2023 willen wij een goede bron zijn, voor jou en voor de andere honderdduizenden lezers. Gelukkig weten we uit welke bron we zelf kunnen putten om dat waar te maken.

Herabonnering 2023

Als abonnee zal u begin november via de postbode een abonneringsbrief ontvangen met een overschrijving met uw persoonlijke gegevens:
uw naam, uw adres én een gestructureerde mededeling.

Die brief wordt door Halewijn – de uitgever van Kerk&leven – per post opgestuurd. 
We willen u vragen om met die overschrijving uw abonnement te verlengen voor jaargang 2023.
Een jaarabonnement voor 2023 kost 46 euro, enkel te storten op het nieuwe rekeningnummer BE22 7885 3081 3947. Een steunabonnement (waarbij u bereid bent voor uw jaarabonnement iets méér te betalen dan het gewone tarief) kan vanaf 50 euro.

Graag overschrijven bij ontvangst van uw brief in november. Gebruik daarbij a.u.b. de gestructureerde mededeling zodat uw betaling vlot kan worden verwerkt.


Hartelijk dank voor je medewerking.

Diaken Lode Caes, 0478/325 255 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ps.

1) De plaatselijke contactpersonen en hun gegevens vind je o.a. gemakkelijk terug op de plaatselijke bladzijden van het parochieblad telkens op blz. 4 in de rechterkolom.

 

Hits: 4820