Schema Eucharistievieringen 2023

Laatst bijgewerkt: vrijdag 26 mei 2023 Gepubliceerd: dinsdag 08 juni 2021
Geschreven door Lode Caes

Hier vind je het schema terug van de eucharistievieringen in de Pastorale Eenheid O.L.V. van Vrede regio Ieper: 

Lees meer...

Samen vieren in coronatijden

Laatst bijgewerkt: dinsdag 08 juni 2021 Gepubliceerd: vrijdag 04 juni 2021
Geschreven door Mathias Parret

UPDATE Vanaf 9 juni mogen maximaal 100 personen aanwezig zijn voor alle erediensten in binnenruimten (eucharistie, doopsel, kerkelijke huwelijken, uitvaarten, gebedsvieringen, ...). Vanaf 1 juli worden dat maximaal 200 personen.

Vanaf 9 juni zullen we de erediensten hernemen in alle kerken --> Hier vind je het nieuwe schema terug 

Op zaterdag 5 en zondag 6 juni 2021 kunt u in een beperkt aantal kerken in de Pastorale Eenheid O.L.V. van Vrede en de Federatie Sint-Paulus de eucharistieviering bijwonen met maximum 15 personen. Inschrijven is verplicht. Op zaterdag 5 juni zullen we ook voor de laatste keer de weekendviering livestreamen om 17.30 u. in de Sint-Maartenskathedraal. De livestreamviering kan je meevolgen (en ook nadien nog te herbekijken) via www.kerkinieper.be/live

Meer info over de livestreaming vind je hier.

Hieronder vind je een overzicht van de aankomende weekdag- en zondagvieringen, wijze van inschrijving, aanvullende tips en de in acht te nemen coronamaatregelen.

Lees meer...

Voorzichtige heropstart vieringen en coronamaatregelen

Laatst bijgewerkt: woensdag 24 maart 2021 Gepubliceerd: zaterdag 20 maart 2021
Geschreven door Lode Caes

In een beperkt aantal kerken gaan er opnieuw eucharistievieringen door met maximum 15 personen (voorganger en kinderen jonger dan 12 jaar niet meegeteld). Inschrijven is verplicht. Terzelfdertijd blijven we inzetten op het livestreamen van de weekendviering, elke zaterdag om 17.30 u. in de Sint-Maartenskathedraal, te volgen via www.kerkinieper.be/live

Meer info over de livestreaming vind je hier.

Het kan gebeuren dat de beschikbare plaatsen snel ingenomen zijn. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld voor betere tijden.

Hieronder vind je aanvullende tips en de in acht te nemen coronamaatregelen.

Lees meer...