Agenda

Geen activiteiten gevonden

Decanale startavond broederlijk Delen 2020

Laatst bijgewerkt: zaterdag 15 februari 2020 Gepubliceerd: donderdag 06 februari 2020 Geschreven door Lode Caes

Beste vrijwilliger, leerkracht, huis-aan-huis-collectant, busser van Bdfolders, pastoraal werker, leiding van jeugdbeweging, sympathisant van Broederlijk Delen, wij allen geboren delers … op woensdag 12 februari om 19.00 u. vindt de jaarlijkse decanale startavond van de actie Broederlijk Delen plaats in het Auditorium van het Technisch Instituut H. Familie, ingang Eigenheerdstraat 8A, Ieper.

In 2020 start BD met een driejarige themacampagne. Dit laat hen toe om in de diepte te werken en mensen met een sterk verhaal te blijven bereiken, drie vastenperiodes lang. Het thema van de komende drie jaar? Broederlijk Delen! Ofwel hoe wij delen als een hefboom zien naar een andere manier van samenleven.

Het wordt weer een boeiende avond met info over de campagne, met uitreiking van de BROEDA’s, acties en activiteiten: koffiestop, huis aan huiscollecte, film… we delen met elkaar, een terugblik op vorige campagne, een woord van dank en aanmoediging, een drankje en een hapje, …

Wie tijdens de veertigdagentijd initiatieven heeft rond Broederlijk Delen, gelieve die door te geven aan zuster Lieve (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). 

Hits: 3104