Feest van de Pastorale Eenheid

Laatst bijgewerkt: maandag 06 mei 2019 Gepubliceerd: donderdag 08 september 2016 Geschreven door Webmaster

Artikelindex

Vorig jaar in september werd onze Pastorale Eenheid Onze-Lieve-Vrouw van Vrede opgericht.  Intussen is er al heel wat gebeurd en starten we een nieuw werkjaar.

We willen daarom bij dit éénjarige bestaan op vredeszondag 2 oktober 2016 het Feest van de Pastorale Eenheid vieren.  Ook werd Ettien N'guessan als diaken benoemd in onze Pastorale Eenheid en willen we hem aanstellen en voorstellen aan de gemeenschap.

Dus redenen genoeg om er op zondag 2 oktober 2016 bij te zijn !

Programma

  • 10h30 Eucharistieviering in de kathedraal Sint-Maarten - Sint-Niklaas, opgeluisterd door de verschillende koren uit onze Pastorale Eenheid, met aanstelling van diaken Ettien.
  • 12h Barbecue in het Forum van het VTI, Augustijnenstraat 58, 8900 Ieper.
    • Volwassenen : €13  (aperitief inbegrepen)
    • Kinderen : €8

Graag nodigen wij U uit op deze feestelijke viering en de daaropvolgende maaltijd.

Inschrijven voor de maaltijd, ten laatste tegen maandag 25 september, kan via het secretariaat van de Pastorale Eenheid, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of via de lokale contactpersoon van uw parochie -- zie de pagina's onder "Kerken" op deze website.  Overschrijven kan op het rekeningnummer van dekenij : BE84 4673 8622 2159.

Gezamelijke koorrepetities

Zoals met de voorbije Paaswakes, de Eurovisiemis en de aanstellingsviering van de Pastorale Eenheid, zijn wij zeer blij en dankbaar dat onze verschillende koren opnieuw bereid zijn gevonden om gezamenlijk de viering op te luisteren.  Ook wie niet in een koor zit, maar wel graag zingt, kan aansluiten bij dit gezamenlijke koor.

Wij voorzien drie gezamenlijke repetitiemomenten in de kathedraal, en een inzingmoment op de dag zelf :

  • maandag 12 september om 19h
  • maandag 26 september om 20h
  • woensdag 28 september om 20h
  • zondag 2 oktober om 9h30, met de eucharistieviering om 10h30.

Welkom !

Hits: 25803